Η ιστορία μας αρχίζει 41 χρόνια πριν, όταν η μητέρα μου Μαρία Μανωλεσάκη ολοκληρώνει τις σπουδές της στην φαρμακευτική σχολή του πανεπιστημίου Αθηνών και ανοίγει το φαρμακείο  της στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την πόλη του Ρεθύμνου. 

Η αγάπη της για τον άνθρωπο αλλά και για τις εναλλακτικές μορφές θεραπευτικής εμπνέει  και εμένα να ακολουθήσω τα βήματά της και να επιλέξω τον κλάδο της φαρμακευτικής επιστήμης.

Παράλληλα με τις σπουδές μου στο πανεπιστήμιο Αθηνών, εκπαιδεύομαι στην ομοιοπαθητική τόσο από την ελληνική εταιρεία ομοιοπαθητικής ιατρικής όσο και από την εθνική εταιρεία ομοιοπαθητικής ιατρικής συνεργασίας. Ακόμη, παρακολουθώ μαθήματα αρωματοθεραπείας, φυτοθεραπείας και ανθοϊαμάτων Bach στο medicum college. Οι εναλλακτικές θεραπείες και η χρήση των συμπληρωμάτων διατροφής κεντρίζουν το ενδιαφέρον μου και για το λόγο αυτό ταξιδεύω στην Ιταλία και την Ελβετία προκειμένου να παρακολουθήσω εξειδικευμένα σεμινάρια. Το 2010 επιστρέφω στο Ρέθυμνο και ξεκινάω να εργάζομαι στο πλευρό της μητέρας μου αποκομίζοντας ουσιαστική γνώση.

Από το 2017 το φαρμακείο περνάει στα χέρια μου και διατηρεί την ταυτότητα και το όραμα της μητέρας μου να αποτελέσουμε το θετικό σημείο αναφοράς ενός ανθρωποκεντρικού προτύπου φαρμακείου, καλύπτοντας τις ανάγκες των ασθενών τόσο σε φάρμακα όσο και σε σωστή και υπεύθυνη ενημέρωση σε θέματα υγείας.